HomeUw kind (voor-)aanmelden

Uw kind (voor-)aanmelden

Het is mogelijk om uw kind aan te melden voor De Verbeelding in Oosterwold. Het gaat hierbij om kinderen geboren in 2020 t/m 2023 die woonachtig zijn binnen ons voedingsgebied (Almere Hout & Overgooi). Stuur een mail met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw adresgegevens naar directie@verbeelding-almere.nl. Wij zorgen er dan voor dat een (voor-)aanmeldformulier via de post verzonden wordt.

Let op: vanwege de grote interesse zijn er nog slechts een aantal plekken beschikbaar.

Nadat de (voor-)aanmelding is afgerond, wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek binnen de mogelijkheden die er zijn, zeker gezien de grote belangstelling van ouders. Ouders van zeer jonge kinderen worden uitgenodigd nadat wij naar ons nieuwe pand zijn verhuisd.
N.B. Vanwege de grote belangstelling hanteren wij een (tijdelijke) leerlingenstop voor kinderen geboren in 2020, 2021en 2022. U kunt, door het sturen van een mail, aangeven dat u op onze wachtlijst geplaatst wil worden. Wanneer er een plek beschikbaar komt, nemen wij contact met u op. 

Vanaf augustus 2023

Na de zomervakantie start De Verbeelding met vier groepen 1-2 en twee middenbouw groepen. 

Vanwege de grote belangstelling hanteren wij een (tijdelijke) leerlingenstop voor de groepen 1 t/m 5. U kunt, door het sturen van een mail, aangeven dat u op onze wachtlijst geplaatst wil worden. Wanneer er een plek beschikbaar komt, nemen wij contact met u op. 

Wanneer er een plek beschikbaar komt is het mogelijk om de overstapprocedure op te starten ten behoeve van een eventuele overstap voor kinderen (tot maximaal groep 6) die op dit moment nog niet op een school in de wijk geplaatst zijn. U kunt uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter, de huidige school, reden van overstap en de bevestiging dat u woonachtig bent (of wordt) in ons voedingsgebied naar directie@verbeelding-almere.nl. Wij zullen u dan informeren over de te nemen vervolgstappen. 

 

Lees hier meer over ons aannamebeleid