HomeUw kind (voor-)aanmelden

Uw kind (voor-)aanmelden

Het is mogelijk om uw kind aan te melden voor De Verbeelding in Oosterwold. Het gaat hierbij om kinderen geboren in 2018 t/m 2021 die woonachtig zijn binnen ons voedingsgebied (Almere Hout). Stuur een mail met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw adresgegevens naar directie@verbeelding-almere.nl. Wij zorgen er dan voor dat een (voor-)aanmeldformulier via de post verzonden wordt. Let op: vanwege de start van de school zijn er slechts een aantal plekken beschikbaar. Nadat de (voor-)aanmelding is afgerond, wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek binnen de mogelijkheden die er zijn. Kinderen geboren voor juli 2018 kunnen het lopende schooljaar nog starten in onze groep 1-2.

Is uw zoon of dochter geboren in 2017 of 2016, verhuist u nog voor de zomervakantie naar ons voedingsgebied en gaat uw zoon of dochter op dit moment nog niet naar een basisschool in Almere? Neem dan via de mail contact met ons op. Samen onderzoeken wij dan welke mogelijkheden er zijn om in dit schooljaar nog te starten in onze groep.

Vanaf augustus 2022

Vanaf augustus 2022 is er ruimte voor kinderen uit ons voedingsgebied om in groep 2 t/m 5 in te stromen in één van onze groepen. De samenstelling van de middenbouw voor schooljaar 2022-2023 hangt af van het aantal aanmeldingen. Stuur een mail met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter, de huidige school, reden van overstap en uw adresgegevens naar directie@verbeelding-almere.nl. Wij zullen dan het overstapformulier naar u opsturen, waarmee u ons toestemming geeft om contact op te nemen met de huidige school ten behoeve van een uitwisseling van gegevens. Uiteraard houden wij u op de hoogte van dit proces. 

Lees hier meer over ons aannamebeleid