HomeUw kind (voor-)aanmelden

Uw kind (voor-)aanmelden

Het is mogelijk om uw kind aan te melden voor De Verbeelding in Oosterwold. Het gaat hierbij om kinderen die woonachtig zijn binnen ons voedingsgebied (Almere Hout & Overgooi).

Voor kinderen geboren in  2024 hanteren wij een belangstellingenlijst.  U kunt een mail sturen met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw adresgegevens naar directie@verbeelding-almere.nl. Wanneer uw kind 3 jaar is geworden kunt een een bericht sturen naar de school voor de aanmeldprocedure. U kunt zich op één school inschrijven. Wij vragen u voor de derde verjaardag te oriënteren op de scholen in de wijk.

Voor de kinderen geboren in 2020, 2021, 2022  en 2023 hebben wij momenteel een wachtlijst.  U kunt een mail sturen dat u een plek wil op onze wachtlijst. Stuur een mail met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw adresgegevens naar directie@verbeelding-almere.nl

Na de zomervakantie is De Verbeelding gestart met vier groepen 1-2, een groep 3 en een groep 4-5-6. In onze groepen zijn beperkte mogelijkheid om in te stromen gedurende dit schooljaar. In groep 4-5-6 is er geen mogelijkheid om in te stromen dit schooljaar. 

Wanneer er een plek beschikbaar is, is  het mogelijk om de overstapprocedure op te starten ten behoeve van een eventuele overstap voor kinderen (tot maximaal groep 3) die op dit moment nog niet op een school in de wijk geplaatst zijn. U kunt uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter, de huidige school, reden van overstap en de bevestiging dat u woonachtig bent (of wordt) in ons voedingsgebied naar directie@verbeelding-almere.nl. Wij zullen u dan informeren over de te nemen vervolgstappen. 

 

Lees hier meer over ons aannamebeleid