HomeUw kind (voor-)aanmelden

Uw kind (voor-)aanmelden

Het is mogelijk om uw kind aan te melden voor De Verbeelding in Oosterwold. Het gaat hierbij om kinderen geboren in 2018 t/m 2022 die woonachtig zijn binnen ons voedingsgebied (Almere Hout & Overgooi). Stuur een mail met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw adresgegevens naar directie@verbeelding-almere.nl. Wij zorgen er dan voor dat een (voor-)aanmeldformulier via de post verzonden wordt. Let op: vanwege de start van de school en grote interesse zijn er nog slechts een aantal plekken beschikbaar. Nadat de (voor-)aanmelding is afgerond, wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek binnen de mogelijkheden die er zijn, zeker gezien de grote belangstelling van ouders. Ouders van zeer jonge kinderen worden uitgenodigd nadat wij naar ons nieuwe pand zijn verhuisd.
N.B. Vanwege de grote belangstelling hanteren wij een (tijdelijke) leerlingenstop voor kinderen geboren in 2020. U kunt, door het sturen van een mail, aangeven dat u op onze wachtlijst geplaatst wil worden. Wanneer er een plek beschikbaar komt, nemen wij contact met u op. 

Vanaf augustus 2022

Vanaf augustus 2022 is er ruimte voor kinderen uit ons voedingsgebied om in groep 1 t/m 5 in te stromen in één van onze groepen. De Verbeelding zal op 1 augustus 2022 namelijk starten met drie kleutergroepen 1-2 en een combinatiegroep 3-4-5. De groep 3-4-5 zit in het schooljaar 2022-2023 aan het maximale aantal kinderen.

Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden over de mogelijkheden m.b.t. een eventuele overstap per augustus 2023, kunt u dit aangeven door een mail te sturen met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter, de huidige school, reden van overstap en de bevestiging dat u woonachtig bent (of wordt) in ons voedingsgebied naar directie@verbeelding-almere.nl.

Is uw zoon of dochter geboren in 2016, 2017 of 2018, verhuist u naar ons voedingsgebied en gaat uw zoon of dochter op dit moment nog niet naar een groep 1-2 op een basisschool in Almere Hout? Neem dan via de mail contact met ons op. Samen onderzoeken wij dan welke mogelijkheden er zijn om te kunnen starten in onze groepen.

Lees hier meer over ons aannamebeleid