HomeUw kind (voor-)aanmelden

Uw kind (voor-)aanmelden

Het is mogelijk om uw kind aan te melden voor De Verbeelding in Oosterwold. Het gaat hierbij om kinderen die woonachtig zijn binnen ons voedingsgebied (Almere Hout & Overgooi).

Voor kinderen geboren in 2023 hebben wij nog ruimte. U kunt een mail sturen met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw adresgegevens naar directie@verbeelding-almere.nl

Voor de kinderen geboren in 2020, 2021 en 2022 hebben wij momenteel een wachtlijst.  U kunt een mail sturen dat u een plek wil op onze wachtlijst. Stuur een mail met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter en uw adresgegevens naar directie@verbeelding-almere.nl

Na de zomervakantie start De Verbeelding met vier groepen 1-2, een groep 3 en een groep 4-5-6. In deze groepen is op dit moment nog ruimte om in te stromen. Leerlingen die in Almere Hout wonen en een schoolplek hebben op een school in Almere kunnen alleen overstappen wanneer het nieuwe schooljaar start. 

Voor kinderen die verhuizen naar Almere Hout is er ruimte om gedurende het jaar in te stromen op De Verbeelding.

Wanneer er een plek beschikbaar is, is  het mogelijk om de overstapprocedure op te starten ten behoeve van een eventuele overstap voor kinderen (tot maximaal groep 6) die op dit moment nog niet op een school in de wijk geplaatst zijn. U kunt uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen met de naam en geboortedatum van uw zoon of dochter, de huidige school, reden van overstap en de bevestiging dat u woonachtig bent (of wordt) in ons voedingsgebied naar directie@verbeelding-almere.nl. Wij zullen u dan informeren over de te nemen vervolgstappen. 

 

Lees hier meer over ons aannamebeleid