HomeKinderopvang Sterrenrijk

Kinderopvang Sterrenrijk

De Verbeelding werkt nauw samen met Kinderopvang Sterrenrijk. Kinderopvang Sterrenrijk verzorgt ook op deze locatie de opvang van 07.00-19.00 uur (voor en na schooltijd), maar ook tijdens studiedagen en de vakanties. Deze samenwerking is vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

Door school, opvang, gezin en buurt samen te brengen, bouwen wij gezamenlijk aan een leefwereld waarin de kinderen in de volle breedte kunnen leren en ontwikkelen. 

Als buurtpartner streven wij ernaar elkaar te blijven inspireren en vormen wij een rijke leeromgeving voor onze kinderen. Opvang en onderwijs sluiten naadloos bij elkaar aan en maken gebruik van elkaars expertise. Wij zorgen voor een doorgaande lijn op drie niveaus: onderwijs, opvang en ouders.

In het nieuwe schoolgebouw van De Verbeelding zal kinderopvang Sterrenrijk één peuterplusgroep en een aantal BSO-groepen situeren. 

Bent u nieuwsgierig geworden, kijkt u dan op www.kinderopvangsterrenrijk.nl voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op 036-5260890.